Vragen

Waarom voor White Circus kiezen?

Omdat we experten zijn in ons vak, met een gezonde dosis pragmatisme
Door onze ervaring met en in managementteams, aangevuld met diverse opleidingen en certificaties, zijn we erg complementair in onze aanpak – Johan vanuit zijn achtergrond als CEO en bestuurder, Chris vanuit haar Human Resources verleden.

Omdat we doen waar we goed in zijn
Strategie betekent keuzes maken. Je kan niet in alles goed zijn. Wij kiezen resoluut voor team coaching, en coaching van managers, directieleden en managementteams. Omdat we daar een toegevoegde waarde hebben.

Omdat we voor duurzaam resultaat gaan
Wat we doen, moet ook op langere termijn resultaat geven. We besteden aandacht aan overdracht voor een duurzame verandering.

Wie zijn onze klanten?

  • Managers en directieleden die willen werken aan hun persoonlijke ontwikkeling.

  • Leiders van goed functionerende teams die hun teams nog efficiënter willen. maken. Een aanleiding hiertoe kan bij voorbeeld een nieuw teamlid of een nieuwe leidinggevende zijn.

  • Leiders van teams die vinden dat hun team niet goed of niet goed genoeg functioneert.

  • Management teams die hun organisatie verder willen ontwikkelen of verbeteren.

  • Onze klanten houden niet van status quo en geloven dat mensen en teams de belangrijkste succesfactoren zijn voor hun organisatie.

Wat is de betekenis van White circus?

Een circus is een magische plek, waar creatieve geesten er alles aan doen om een geweldig optreden neer te zetten. Wat we soms vergeten is wat daaraan voorafgaat: veel discipline, veel oefening, en een sterk verantwoordelijkheidsgevoel bij elke individuele performer voor het gezamenlijke resultaat. Er is geen ruimte voor slepende conflicten of gebrek aan inzet. Elk onderdeel van de keten is even belangrijk. Als één prestatie mislukt, heeft dat invloed op de hele show. Artiesten voelen zich verbonden en betrokken, en vertrouwen op elkaar. Letterlijk. Als een trapezeartiest door de lucht zweeft, vertrouwt ze erop met haar leven dat haar collega haar zal opvangen. 

Hetzelfde geldt voor (andere) organisaties. In goed draaiende organisaties voelen medewerkers zich verbonden met elkaar en met een gemeenschappelijk doel. Ze vertrouwen hun leiders, voelen zich verantwoordelijk voor hun bijdrage, en voor die van anderen. 

 Als (team) coaches hebben wij expertise, tools en manieren ontwikkeld om teams performanter te maken en leiderschap te versterken.

Want “the show must go on”, en we zetten allemaal graag een geweldig resultaat neer voor een enthousiast publiek, ongeacht de omstandigheden. 

Wit staat voor feest, oprechtheid en waarheid. We houden ervan om tradities, successen en de vreugde van het samenwerken te vieren. En we geven op een respectvolle manier oprechte feedback. Omdat dit de enige manier is om teams en individuen te laten groeien.

Wit is ook de som van alle kleuren zonder voorkeur of onderscheid. Wij geloven immers dat verschillende persoonlijkheden die geleerd hebben het beste uit zichzelf en uit elkaar te halen, een team sterker maken.

Vragen

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x